fredag, mars 13

mer folk - annars ingen lokal!

Idag fick vi beskedet av lokalägaren att om vi inte får in minst 200 personer ikväll och nästa gång finns det en chans att vi blir utan lokal. Hur orättvist det än låter så ja, det är vad som gäller.

Vi råder nu starkt alla Make Out-besökare att ta med varenda kotte i sin bekantskapskrets - kompisar från alla världens håll, mamma, pappa, mormor, chefen, ja ni förstår.

Hur hemskt vore det inte om Klubb Make Out måste byta lokal efter alla dessa år?!

Så, ikväll är det viktigt att inte banga. Vi ska dunka spelningslistan vi tillsammans har skapat ända in i sista sekunden och hoppas på det bästa!

-----------------------------------------------------------------------------
Oj oj, tack för alla önskningar!
Nu stänger vi "slussarna"(önskelistan) och börjar peppa inför kvällen. Vi DJ:s börjar bli jävligt taggade och hoppas ni e det också. 80-tals & Schlagerlåtarna har självklart första tjing på önskningslistan eftersom det e temat för kvällen.
Ses

4 kommentarer:

Anonym sa...

Målet ikväll är, som sagt 200 besökare. Det finns anledningar till varför vi inte lyckas dra lika mycket folk som många andra klubbar, men ändå, en liten bit till borde vi klara! Jag ska dit, trots feber och ful hårfärg. Jag förväntar mig att se dig också där.

Önskelistan är maxad så musiken kommer vara fullständigt irresistible!

Tillsammans är ingenting omöjligt, eller hur? Nu när vi lyckats få ihop en spelningslista tillsammans, ska vi ta det till en ny nivå och testa hur många som ryms i lokalen innan rutorna sprängs?

/Liina, ett av hjulen på trehjulingen

Anonym sa...

Jag ska kliva upp 6 och jobba fysiskt hårt som knalle i Boden imorgon och jag kom! Och ni kom! Underbart! Jag är fortfarande i extas! Bra musik, bra stämning, många NYA ansikten och även våra älskade stammisar! NI har gjort ett underbart jobb. Mer folk! Det är det vi vill ha. Vi håller nu tummarna för att det här räcker!
Som sagt, jag är i extas! Jag fick till och med Bugga=)

//Sara andra hjulet på trehjulingen!

easy2call sa...

Hoppas det gick vägen..?!

Anonym sa...

TACK, TACK, TACK för en helt fantastisk kväll!! Tror jag kan prata för de flesta av oss över 20 pers från vår förfest om att detta verkligen var en magiskt underbar kväll som kvalar in som en av de bästa och roligaste MakeOut-kvällarna ever!! Fantastisk stämning, underbart söta arrangörer och bäst av allt den underbara musiken och härliga team-worket av djsen i båset!!

Apropå uppropet om att försöka dra dit mer folk så har jag 3 snabba tankar runt det:

1) Dels så tycker jag att Ni borde försöka ordna klart med ett nytt datum att gå ut med både på bloggsidan, affisher och här på qruiser, så snart som det är möjligt. För som det var nu så var det vissa som inte hade uppmärksammat det förrän strax innan på qruiser och därför av olika anledningar uteblev... Dessutom finns det många MakeOut-supporters som brukar komma både norr och söder ifrån som Gällivare, Kalix, Piteå osv, som ofta kan behöva lite mer framförhållning för att hinna planera med resande, boende och jobbledighet osv. Fantastiska ex-make-out-generalen Henrik hade ju en smart tanke tidigare om att man borde försöka trycka upp flyers med en färdig affish och nästa festdatum på som man kan dela ut i kassan vid varje festtillfälle och yes, det vore verkligen en fantastiskt smart tanke ifall det vore möjligt med sån framförhållning!!

2) Sen många vi pratat med har önskat att det ska vara på lördagar igen ibland eftersom många sitter fast i jobbande eller är helt slutkörda när fredagen väl kommer....så kanske skulle en lördagsfest igen vara ett alternativ som kan locka lite fler igen!

3) Går det från vårt stora hardcore MakeOut-supportergäng få önska att ha minsta lilla påverkan angående nästa datum, så snälla, snälla, snälla (för att citera en underbar sista dansen-låt i lördags) helst INTE helgen 17-18/4...för då är väldigt många av oss hardcore-supporters upptagna/bortresta....och det vore så bedrövligt trist om kommande fest skulle vara den sista på Kafelino och vi inte får vara med....så kan vi få önskedrömma och vara med och påverka så helst INTE den helgen!!

Men, sammanfattningsvis kärlek i massor till 3 underbara arrangörer som gjorde ett fantastiskt härligt jobb i fredagsnatt!!

HEJA MAKE OUT!!!